The•Clinic BROWARY WARSZAWSKIE

Year: 2022

Area: 390 m²

Interior design of THE CLINIC aesthetic medicine clinic located in Browary Warszawskie. The interior design of an aesthetic medicine clinic is a desire to incorporate modern architecture into the existing historical tissue. Minimalist elements of world design were combined, incorporating them into the historic form of the former Laboratory building, located in the Browary Warszawskie complex. Simple forms finished with high-quality materials are enriched with detail, giving the interior a refined character. The whole fits into the idea of a modern district, using contemporary design and drawing on the beauty of its history. The design is in subdued colors. Sintered marble was combined with dark, chocolate wood. The emerging stucco gives an individual character and refers to the history of the existing space. Modern and at the same time classic solutions create a unique style of the clinic’s interior.

photos: @pietruszkafotografia