HIDDEN HOUSE Villa

Year: 2021

Area: 583 m²

The project was created by combining two structures with gable roofs and a third one covered with a flat roof. Each of them performs slightly different functions, clearly dividing the space into day, night and recreation zones. The whole structure was built into the steep southern slope thanks to the existing topography. Part of the facility was hidden underground, visually reducing its dimensions. The enclosed entrance leads to a large, two-car garage. There is also a parking lot for guests outside. The lowered part of the building was discreetly covered with vegetation. In this intimate place you can use the gym and sauna or relax by swimming in the pool. In summer, it is possible to open the wellness area to an external wooden terrace. On the ground floor of the night zone there is an office and a private apartment for the owners.